Pondělí
Polévka:
Zeleninová jarní
1,9
Hl. jídlo:
Maďarský guláš, HK
1,3,7,9
Úterý
Polévka:
Vývar s krupicovými noky
1,3,7,9
Hl. jídlo:
Rozpuštěný ptáček, dušená rýže
1,3,7,9
Středa
Polévka:
Italská s těstovinami
1,3,12
Hl. jídlo:
Treska na másle, brambor, mrkvový salát
7
Čtvrtek
Polévka:
Vývar s rýží a vajíčkem
3,9
Hl. jídlo:
Vepřová krkovice pečená, BK, dušená kapusta
1,3
Pátek
Polévka:
Dršťková z hlívy
1
Hl. jídlo:
Zapečené těstoviny, okurka
1,3,7
Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.
Dobrou chuť přejí kuchařky.