Pondělí
Polévka:
Žampiónová
1,3,7,9
Hl. jídlo:
Vepřová krkovice, brambor, dušená mrkev
1,7
Úterý
Polévka:
Vývar s krupicí a vejcem
1,3,9
Hl. jídlo:
Bratislavská vepřová pečeně, rýže
1,7
Středa
Polévka:
Květáková
1
Hl. jídlo:
Přírodní plátek, brambor, křenové zelí
1,7
Čtvrtek
Polévka:
Česnečka s chlebem
1,3,9
Hl. jídlo:
Svíčková hovězí pečeně, HK
1,3,7,9
Pátek
Polévka:
Frankfurtská s bramborem
1
Hl. jídlo:
Ovocné knedlíky sypané makem
1,3,7
Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.
Dobrou chuť přejí kuchařky.