Pondělí
Polévka:
Hrachová
1
Hl. jídlo:
Špagety po boloňsku sypané sýrem
1,3,7
Úterý
Polévka:
Vývar s těstovinami
1,3,7,9
Hl. jídlo:
Vepřové na smetaně, HK
1,3,7
Středa
Polévka:
Vývar s kapáním
1,3,7,9
Hl. jídlo:
Štěpánská vepřová pečeně, rýže
1,3
Čtvrtek
Polévka:
Pórková
1
Hl. jídlo:
Čevabčiči, brambor, obloha
1,3,9
Pátek
Polévka:
Bramboračka s houbami
1,3,9
Hl. jídlo:
Dukátové buchtičky se šodó
1,3,7
Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.
Dobrou chuť přejí kuchařky.