Pondělí
Polévka:
Pórková
1
Hl. jídlo:
Špagety po boloňsku sypané sýrem
1,3,7
Úterý
Polévka:
Vývar s rýží
9
Hl. jídlo:
Vepřová krkovice pečená, BK, zelí
1,3,12
Středa
Polévka:
Čočková s klobásou
1
Hl. jídlo:
Vepřová roláda, brambor, čalamáda
1,12
Čtvrtek
Polévka:
Hovězí vývar s kapáním
1,3,7
Hl. jídlo:
Vepřový závitek, HK
1,3,7
Pátek
Polévka:
Bramboračka s houbami
1,3,9
Hl. jídlo:
Žemlovka s jablky
1,3,7
Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.
Dobrou chuť přejí kuchařky.