Pondělí
Polévka:
Květáková
1
Hl. jídlo:
Vepřová játra, dušená rýže
1,7
Úterý
Polévka:
Vývar s krup. noky
1,3,7,9
Hl. jídlo:
Vepřové výpečky, BK, dušená kapusta
1
Středa
Polévka:
Slepičí s těstovinami
1,3,9
Hl. jídlo:
Vepřový přírodní plátek, šťouchaný brambor, zelný salát s křenem
1,7
Čtvrtek
Polévka:
Vývar s drožďovými knedlíčky
1,3,9
Hl. jídlo:
Kotleta na smetaně, HK
1,3,7,9
Pátek
Polévka:
Gulášová s bramborem
1
Hl. jídlo:
Uzená krkovice, hrachová kaše, okurka
1,12
Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.
Dobrou chuť přejí kuchařky.