Zde naleznete všechny zveřejněné jídelníčky seřazené od nejnovějšího po nejstarší.

Jídelní lístek (25.11.2024 - 29.11.2024)

Pondělí

Polévka: Jarní 1,9
Hl. jídlo: Vepřový guláš, těstoviny 1,3

Úterý

Polévka: Luštěninová 1
Hl. jídlo: Kuřecí špíz, brambor, tatarka 1,3,7

Středa

Polévka: Česnečka s chlebem 1,3,9
Hl. jídlo: Pražská vepřová pečené, HK 1,3,7

Čtvrtek

Polévka: Vývar s nočky 1,3,7,9
Hl. jídlo: Vepřová krkovice pečená, BK, špenát 1,3

Pátek

Polévka: Dršťková z hlívy 1
Hl. jídlo: Buřty na pivě, brambor 1,12

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.

Jídelní lístek (18.11.2024 - 22.11.2024)

Pondělí

Polévka: Vývar s těstovinami 1,3,9
Hl. jídlo: Vepřová krkovice pečená, brambor, fazole na kyselo 1,7

Úterý

Polévka: Vývar s kuskusem 1,9
Hl. jídlo: Hamburská vepřová pečeně, HK 1,3,7,9

Středa

Polévka: Kapustová 1
Hl. jídlo: Kuřecí na kari, dušená rýže 1

Čtvrtek

Polévka: Vývar s rýží a vajíčkem 1,3,9
Hl. jídlo: Čevabčiči, brambor, obloha 1,3

Pátek

Polévka: Bramboračka 1,3,9
Hl. jídlo: Špagety po boloňsku sypané sýrem 1,3,7

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.