Zde naleznete všechny zveřejněné jídelníčky seřazené od nejnovějšího po nejstarší.

Jídelní lístek (24.11.2025 - 28.11.2025)

Pondělí

Polévka: Květáková 1
Hl. jídlo: Vepřová játra, dušená rýže 1,7

Úterý

Polévka: Vývar s krup. noky 1,3,7,9
Hl. jídlo: Vepřové výpečky, BK, dušená kapusta 1

Středa

Polévka: Slepičí s těstovinami 1,3,9
Hl. jídlo: Vepřový přírodní plátek, šťouchaný brambor, zelný salát s křenem 1,7

Čtvrtek

Polévka: Vývar s drožďovými knedlíčky 1,3,9
Hl. jídlo: Kotleta na smetaně, HK 1,3,7,9

Pátek

Polévka: Gulášová s bramborem 1
Hl. jídlo: Uzená krkovice, hrachová kaše, okurka 1,12

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.

Jídelní lístek (17.11.2025 - 21.11.2025)

Pondělí

Polévka: NEVAŘÍ SE
Hl. jídlo: STÁTNÍ SVÁTEK

Úterý

Polévka: Brokolicová krémová 1,7
Hl. jídlo: Plněné knedlíky uzeným masem, kyselé zelí 1,3,12

Středa

Polévka: Slepičí s nudlemi 1,3,9
Hl. jídlo: Kuřecí čína, dušená rýže 1,7

Čtvrtek

Polévka: Vývar s jáhly 1,9
Hl. jídlo: Pečená krkovice, brambor, dušená zelenina 1

Pátek

Polévka: Zelňačka 1,3,7,12
Hl. jídlo: Šišky s mákem 1,3,7

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.