Jídelní lístek (31.3.2025 - 4.4.2025)

Pondělí

Polévka: Žampiónová 1,3,7,9
Hl. jídlo: Vepřová krkovice, brambor, dušená mrkev 1,7

Úterý

Polévka: Vývar s krupicí a vejcem 1,3,9
Hl. jídlo: Bratislavská vepřová pečeně, rýže 1,7

Středa

Polévka: Květáková 1
Hl. jídlo: Přírodní plátek, brambor, křenové zelí 1,7

Čtvrtek

Polévka: Česnečka s chlebem 1,3,9
Hl. jídlo: Svíčková hovězí pečeně, HK 1,3,7,9

Pátek

Polévka: Frankfurtská s bramborem 1
Hl. jídlo: Ovocné knedlíky sypané makem 1,3,7

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.

Jídelní lístek (7.4.2025 - 11.4.2025)

Pondělí

Polévka: Zeleninová jarní 1,9
Hl. jídlo: Maďarský guláš, HK 1,3,7,9

Úterý

Polévka: Vývar s krupicovými noky 1,3,7,9
Hl. jídlo: Rozpuštěný ptáček, dušená rýže 1,3,7,9

Středa

Polévka: Italská s těstovinami 1,3,12
Hl. jídlo: Treska na másle, brambor, mrkvový salát 7

Čtvrtek

Polévka: Vývar s rýží a vajíčkem 3,9
Hl. jídlo: Vepřová krkovice pečená, BK, dušená kapusta 1,3

Pátek

Polévka: Dršťková z hlívy 1
Hl. jídlo: Zapečené těstoviny, okurka 1,3,7

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.