Jídelní lístek (3.11.2025 - 7.11.2025)

Pondělí

Polévka: Pórková 1
Hl. jídlo: Špagety po boloňsku sypané sýrem 1,3,7

Úterý

Polévka: Vývar s rýží 9
Hl. jídlo: Vepřová krkovice pečená, BK, zelí 1,3,12

Středa

Polévka: Čočková s klobásou 1
Hl. jídlo: Vepřová roláda, brambor, čalamáda 1,12

Čtvrtek

Polévka: Hovězí vývar s kapáním 1,3,7
Hl. jídlo: Vepřový závitek, HK 1,3,7

Pátek

Polévka: Bramboračka s houbami 1,3,9
Hl. jídlo: Žemlovka s jablky 1,3,7

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.

Jídelní lístek (10.11.2025 - 14.11.2025)

Pondělí

Polévka: Vývar s krupicí a vejcem 1,3,9
Hl. jídlo: Vepřové na česneku, těstoviny 1,3

Úterý

Polévka: Vývar s těstovinami 1,3,9
Hl. jídlo: Pečená kachna, BK, zelí 1,3,12

Středa

Polévka: Staročeská 1
Hl. jídlo: Znojemská vepřová pečeně, HK 1,3,7

Čtvrtek

Polévka: Uzená s krupami 1,9
Hl. jídlo: Uzená krkovice, bramborová kaše, okurka 12

Pátek

Polévka: Vývar s játrovými knedlíčky 1,3,9
Hl. jídlo: Smažený květák, brambor, tatarka 1,3,7

Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.

Dobrou chuť  přejí kuchařky.